Implacement ook in informatiefilm Gemeente Amsterdam

Naast de vele vaste projecten binnen Implacement zijn er inmiddels ook weer enkele tijdelijke projecten gestart. Het betreft hierbij zowel pilots als onderzoeken vanuit het Ministerie en vanuit ‘Europa’ waarbij Implacement Projecten betrokken is. Business Manager Johnny van Bochove is er trots op dat Implacement Projecten een bijdrage kan leveren aan maatschappelijk belangrijke projecten.

“Je ziet dat de wetenschap over de expertise van Implacement inmiddels in binnen- en buitenland aangekomen is, dat is een verdienste van de professionals binnen de Implacement-organisatie.” “Opvallend is dat onze expertise over vluchtelingen in de laatste vier jaar is opgebouwd en nu al als zeer waardevol wordt gezien.”

Op de foto: Johnny van Bochove over migratie en arbeidsmarktparticipatie

Amsterdam

De Gemeente Amsterdam heeft ons ook gevraagd om een korte bijdrage te leveren aan hun informatiefilm voor (asiel)statushouders (information for asylum statusholders).

Onze TOV-trajectbegeleider Jolanda Homans nam dit graag voor haar rekening, in het kort legt zij heel duidelijk uit wat Implacement doet voor de nieuwe inwoners van Amsterdam. Wilt u het korte filmpje zien? Kijk dan op deze link van de gemeente Amsterdam:  

https://www.amsterdam.nl/immigratie/vluchtelingen/opvang-huisvesting/information-for/

Wij zijn bereikbaar

Hoofdkantoor

Keurenplein 35
1069 CD Amsterdam
020-6109946
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor onze overige vestigingen. Indien u meer informatie wilt over een traject of over kandidaten bij Implacement Projecten, belt u dan met ons kantoor Notweg. Kantoor Notweg is te bereiken op 020-4530202.

Vragenlijst taalaanbieders

Klik hieronder op de button om de Vragenlijst Taalaanbieders te openen.

vragenlijst Taalaanbieders

Blik op werk

Implacement Projecten is aangemerkt met de ISO normering bij Blik op werk.
blikopdeweg

Leerbedrijf

Wij zijn een officieel leerbedrijf.
erkendleerbedrijf

KLACHTEN- EN PRIVACYREGLEMENT

Klik hier om ons klachten- en privacy reglement te bekijken.

© 2016 Implacement Projecten - Alle rechten voorbehouden.