Participatieverklaringen

Vanaf 1 oktober 2017 is het ondertekenen van de participatieverklaring een verplicht onderdeel van de inburgering geworden. Dit houdt in dat niet alleen asielmigranten dit document nodig hebben, maar ook migranten die om andere redenen naar Nederland toe komen. In de gemeente Amsterdam is ervoor gekozen om dit door Implacement Projecten te laten uitvoeren. Dit omdat wij al veel ervaring hebben, sinds 2014, met de participatieverklaring en de lessen die daarbij horen. De gemeente Amsterdam is zeer tevreden over het werk dat wij leveren. De mensen die hiervoor in aanmerking komen krijgen twee dagdelen les over de Nederlandse kernwaarden, politiek en vrijheid. Het laatste dagdeel wordt afgesloten met het tekenen van de participatieverklaring. Dit is niet meer zoals voorheen een gekopieerde versie, maar voor iedereen een uniek, genummerd document.

Meer weten over de participatieverklaring? https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/nieuw-in-nederland/documenten/formulieren/2016/08/23/participatieverklaring-2016

Meer weten over het participatieverklaringstraject bij Implacement Projecten? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn bereikbaar

Hoofdkantoor

Keurenplein 35
1069 CD Amsterdam
020-6109946
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor onze overige vestigingen. Indien u meer informatie wilt over een traject of over kandidaten bij Implacement Projecten, belt u dan met ons kantoor Notweg. Kantoor Notweg is te bereiken op 020-4530202.

Vragenlijst taalaanbieders

Klik hieronder op de button om de Vragenlijst Taalaanbieders te openen.

vragenlijst Taalaanbieders

Blik op werk

Implacement Projecten is aangemerkt met de ISO normering bij Blik op werk.
blikopdeweg

Leerbedrijf

Wij zijn een officieel leerbedrijf.
erkendleerbedrijf

KLACHTEN- EN PRIVACYREGLEMENT

Klik hier om ons klachten- en privacy reglement te bekijken.

© 2016 Implacement Projecten - Alle rechten voorbehouden.