Over Implacement Projecten

Implacement Projecten is vanuit een ervaren Amsterdams re-integratiebedrijf uitgegroeid tot een volwaardige trainings- en opleidingsorganisatie. Inmiddels werken wij voor meerdere gemeenten. Implacement Projecten is al 20 jaar uitvoerder van sociaal maatschappelijke trajecten. We hebben ervaring opgedaan in diverse andere trajecten gericht op participatie en re-integratie. Wij kennen de wensen van de doelgroepen en zijn bekend met hun kansen en valkuilen.

Binnen Implacement Projecten beschikken wij over vakbekwame docenten, coaches en praktijkbegeleiders. Onze ervaren professionals zijn gericht opgeleid op hbo- en op wo-niveau. Ons team bestaat uit een optimale mix van specialisaties die elkaar versterken om onze aangeboden programma's te optimaliseren, waarbij de participatie van mensen centraal staat.

Een sociale onderneming

"Ons doel bij Implacement is om mensen die om wat voor reden dan ook niet volop meedraaien in de Nederlandse samenleving, hun talenten (weer) te laten ontdekken. Door het blootleggen van kansen bieden wij onze deelnemers maatschappelijke handvatten, die hun zelfredzaamheid vergroten."

Nienke van Dongen - Projectmanager

Onze Ervaring

Implacement heeft al 20 jaar ervaring in re-integratie projecten en participatieprojecten. Lees hier meer over de projecten die wij in de afgelopen 20 jaar hebben gedaan: Ervaring in projecten .

ONZE KERNWAARDEN


BEWUST

Wij zijn ons bewust van onze omgeving en onze rol binnen de keten. We kijken dan ook altijd bewust naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden. Hierdoor zijn we in staat maatwerk te bieden.

BETROKKEN

Wij zijn betrokken bij onze werkzaamheden en de mensen die we begeleiden. We zullen altijd een luisterend oor bieden en er zorg voor dragen dat we onze klanten op de juiste wijze begeleiden naar een hoger plan.

BETROUWBAAR

Wij zijn 20 jaar succesvol actief in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of mensen die nieuw zijn in Nederland en op weg geholpen moeten worden naar een mooie en goede toekomst. Dit kan alleen maar als zowel de klanten als de opdrachtgevers ons als een betrouwbare partij zien.

RESULTAATGERICHT

Wij zijn resultaatgericht. Binnen de gestelde tijdsspanne zullen wij er alles aan doen om het gewenste resultaat te behalen, zowel voor de klant als voor de opdrachtgever.

SAMENWERKEN

Wij werken graag samen en weten dat wij het niet alleen kunnen. Dor bruggen te bouwen en verbindingen te maken, versterken wij de samenwerking. Dit resulteert in een grootschalig netwerk waar onze klanten gebruik van kunnen maken. Samen sta je sterker!

KLACHTEN- EN PRIVACYREGLEMENT

Er wordt door Implacement Project gebruik gemaakt van een klachten- en privacy reglement.

Klachtenreglement
Onder dit reglement vallen alle klachten over contracten met Implacement Project die door de directe contactpersonen niet meteen kunnen worden afgehandeld. Het is de bedoeling dat deze klachten op zorgvuldige en identieke wijze worden geregistreerd en afgehandeld. Implacement Project beoogt de oorzaken weg te nemen en adequate maatregelen te treffen zodat herhaling in de toekomst hiermee voorkomen wordt. Klik hier voor het klachtenreglement.

Privacyreglement
Implacement Project is op het gebied van re-integratie werkzaam als uitzendbureau. Het doel is om arbeidsdeelname van de aangemelde klanten te herstellen dan wel te bevorderen. Om dit te kunnen realiseren heeft Implacement Project re-integratie activiteiten ontwikkeld en voert deze uit. Implacement Project registreert t.b.v. deze activiteiten de gegevens van al haar klanten volgens de normen die zijn vastgelegd in het privacyreglement. Klik hier voor het privacyreglement.

Contact

Locatie Amsterdam Notweg

(Participatieverklaring & Taalonderwijs)

Notweg 38-C
1068 LL Amsterdam
020-4530202
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Amsterdam Keurenplein

(Social Return)

Keurenplein 35
1069 CD Amsterdam
020-6109946
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Hoofddorp

(Taalintensivering & Taalonderwijs)

Binnenweg 10
2132 CT Hoofddorp
023-5553368
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


HOOFDKANTOOR IMPLACEMENT

Keurenplein 35
1069 CD Amsterdam
020-6109946
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 Implacement Projecten - Alle rechten voorbehouden.