Jobcoaching, Re-integratie (1e en 2e spoor) en Outplacement

Implacement biedt professionele jobcoaching, waarin onze jobcoaches de (potentiele) werknemer ondersteuning biedt naar het juist uitvoeren van de (nieuwe) functie, en middels coachingsgesprekken van waarde is voor de werknemer en de werkgever.
Medewerkers die na hun ziekte weer terugkeren op hun werkplek ondersteunen wij in een re-integratietraject waardoor de terugkeer versneld zal zijn en hernieuwde uitval voorkomen zal worden.
Voor langdurig zieke werknemers of medewerkers die lange tijd buiten de arbeidsmarkt zijn geweest en op zoek gaan naar een baan bij een nieuwe werkgever worden door Implacement begeleidt middels jobcoaching (en loopbaancoaching), waarbij ze hun eigen kwaliteiten leren inzien, (extra) kennis en vaardigheden ontwikkelen en leren deze elementen succesvol in de markt te zetten.
Ook statushouders worden door ons getraind in de kenmerken van de typisch Nederlandse arbeidsmarkt (de sollicitatieprocedure, tijdmanagement, gedrag op de werkvloer, etc.) en hoe hierop succesvol te anticiperen.

Wij zijn bereikbaar

Hoofdkantoor

Keurenplein 35
1069 CD Amsterdam
020-6109946
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor onze overige vestigingen. Indien u meer informatie wilt over een traject of over kandidaten bij Implacement Projecten, belt u dan met ons kantoor Notweg. Kantoor Notweg is te bereiken op 020-4530202.

Vragenlijst taalaanbieders

Klik hieronder op de button om de Vragenlijst Taalaanbieders te openen.

vragenlijst Taalaanbieders

Blik op werk

Implacement Projecten is aangemerkt met de ISO normering bij Blik op werk.
blikopdeweg

Leerbedrijf

Wij zijn een officieel leerbedrijf.
erkendleerbedrijf

KLACHTEN- EN PRIVACYREGLEMENT

Klik hier om ons klachten- en privacy reglement te bekijken.

© 2016 Implacement Projecten - Alle rechten voorbehouden.