Participatie

Nederland ontwikkelt zich tot participatiesamenleving. Van iedere inwoner wordt een actieve bijdrage verwacht, zij het middels betaalde arbeid, vrijwilligerswerk of scholing. Implacement heeft een decennialange ervaring én het daarbij behorende brede netwerk om de diverse doelgroepen met afstand tot de arbeidsmarkt (o.a. “kansarme” jongeren en ouderen, vluchtelingen/statushouders en oudkomers) te trainen en aan een stage, werkervaringsplek of (betaalde) werkplek te helpen. Wij leren de mensen na te denken over hun eigen voorkeuren en unieke talenten en hoe deze te ontwikkelen tot effectief in de markt te zetten kernkwaliteiten. Ook hoe je vandaaruit kansen voor jezelf kan creëren, behoort tot het curriculum.
Wij ondersteunen bedrijven bij het invullen van de Participatiewet dmv advies en het daadwerkelijk aandragen van mogelijkheden.
Statushouders ondersteunen wij in een door ons ontwikkeld traject om te komen tot een gedegen ondertekening van de Participatieverklaring.

Wij zijn bereikbaar

Hoofdkantoor

Keurenplein 35
1069 CD Amsterdam
020-6109946
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor onze overige vestigingen. Indien u meer informatie wilt over een traject of over kandidaten bij Implacement Projecten, belt u dan met ons kantoor Notweg. Kantoor Notweg is te bereiken op 020-4530202.

Vragenlijst taalaanbieders

Klik hieronder op de button om de Vragenlijst Taalaanbieders te openen.

vragenlijst Taalaanbieders

Blik op werk

Implacement Projecten is aangemerkt met de ISO normering bij Blik op werk.
blikopdeweg

Leerbedrijf

Wij zijn een officieel leerbedrijf.
erkendleerbedrijf

KLACHTEN- EN PRIVACYREGLEMENT

Klik hier om ons klachten- en privacy reglement te bekijken.

© 2016 Implacement Projecten - Alle rechten voorbehouden.