Trainingen en Scholing

Medewerkers die een training willen om beter te functioneren in hun eigen baan, of willen omscholen om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten/verbreden zijn bij Implacement aan het goede adres.
Medezeggenschapsorganen die gevormd moeten worden tot een functioneel team dat efficiënt binnen uw organisatie kan meedenken, managers en directieleden die ‘coaching on the job’ dmv intervisie willen, personeelsleden die weer even gemotiveerd moeten worden, wij nemen deze uitdaging graag aan.
Implacement is gespecialiseerd in het re-integreren van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen ieder segment van deze brede doelgroep hebben wij successen geboekt. Mensen vanuit de reclassering zijn omgevormd tot actief bijdragende, verantwoording nemende werknemers. Jongeren zijn opgeleid tot bijvoorbeeld verkeersregelaar of magazijnmedewerker. Ook opleidingen in de toezicht- en veiligheidsbranche en hospitality behoren tot onze expertise. Implacement begeleidt daarnaast ook stagiaires in hun scholing in verschillende branches.
Voor het UWV zijn wij formeel opleidingspartner.

Wij zijn bereikbaar

Hoofdkantoor

Keurenplein 35
1069 CD Amsterdam
020-6109946
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor onze overige vestigingen. Indien u meer informatie wilt over een traject of over kandidaten bij Implacement Projecten, belt u dan met ons kantoor Notweg. Kantoor Notweg is te bereiken op 020-4530202.

Vragenlijst taalaanbieders

Klik hieronder op de button om de Vragenlijst Taalaanbieders te openen.

vragenlijst Taalaanbieders

Blik op werk

Implacement Projecten is aangemerkt met de ISO normering bij Blik op werk.
blikopdeweg

Leerbedrijf

Wij zijn een officieel leerbedrijf.
erkendleerbedrijf

KLACHTEN- EN PRIVACYREGLEMENT

Klik hier om ons klachten- en privacy reglement te bekijken.

© 2016 Implacement Projecten - Alle rechten voorbehouden.