Vluchtelingen

Implacement Projecten is het enige bedrijf in Nederland dat sinds 2013 het Taal- & Oriëntatieprogramma voor Vluchtelingen uitvoert en heeft ontwikkeld. Sindsdien heeft Implacement een groot aantal trainingen voor deze specifieke doelgroep ontwikkeld en uitgevoerd. Deze trainingen variëren van normen- en waardentrainingen voor asielzoekers, een intake van statushouders over hun achtergrond, taalkennis en toekomstwensen, oriëntatietrainingen waarin statushouders worden thuisgebracht in de Nederlandse politiek, Nederlandse kernwaarden en typisch Nederlandse gebruiken. Ook worden zij wegwijs gemaakt in hun eigen gemeente; de zogenaamde ‘sociale kaart’: waar is bijvoorbeeld de bibliotheek en wat kun je daar doen, waar kan je de taal leren en welke organisaties zijn er zoal die je verder kunnen helpen met het opbouwen van een werkzame en sociale leven in je nieuwe woonomgeving? Ook worden de statushouders voorbereid op hun rol in de participatiesamenleving, leren ze hoe de gezondheidszorg geregeld is en worden ze ingelicht over de verschillende mogelijke manieren van inburgering.
Wij hebben een unieke training ontwikkeld om middels een traject te komen tot een gedegen ondertekening van de Participatieverklaring.
Ook onze specifieke trainingen als het gaat om gezond inburgeren en oriëntatie op de arbeidsmarkt zijn zeer waardevol voor nieuwe inwoners in uw gemeente.

Wij zijn bereikbaar

Hoofdkantoor

Keurenplein 35
1069 CD Amsterdam
020-6109946
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor onze overige vestigingen. Indien u meer informatie wilt over een traject of over kandidaten bij Implacement Projecten, belt u dan met ons kantoor Notweg. Kantoor Notweg is te bereiken op 020-4530202.

Vragenlijst taalaanbieders

Klik hieronder op de button om de Vragenlijst Taalaanbieders te openen.

vragenlijst Taalaanbieders

Blik op werk

Implacement Projecten is aangemerkt met de ISO normering bij Blik op werk.
blikopdeweg

Leerbedrijf

Wij zijn een officieel leerbedrijf.
erkendleerbedrijf

KLACHTEN- EN PRIVACYREGLEMENT

Klik hier om ons klachten- en privacy reglement te bekijken.

© 2016 Implacement Projecten - Alle rechten voorbehouden.